• Telefoon: 0226-701396                 • E-mail: info@betteryoubeautybar.nl

Better you Beautybar is een fijne, sfeervolle en luxe allround schoonheidssalon gelegen in Obdam. Wij zijn een beautybar waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en vakkundig advies bij elke behandeling voorop staat. In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met producten van hoogwaardige kwaliteit om eerlijke en de beste resultaten te behalen. Van top tot teen kun je bij ons in de watten worden gelegd. Zo kun je voor o.a. diverse gezichtsbehandelingen, massages, pedicure, manicure, gel polish, wimper- en wenkbrauw behandelingen bij ons terecht. Mogelijk kunnen acne behandelingen worden vergoed. Informeer hiervoor bij jouw zorgverzekeraar. Neem verder een kijkje op onze website voor meer informatie over de diverse behandelingen bij ons in de salon. Tot snel!


Larissa

Al 7 jaar werk ik met alle liefde en plezier in de schoonheidsbranche en nu mag ik mij samen met Maxine oprichter en eigenaresse noemen van onze eigen Beautybar!

Mijn kracht ligt in het overbrengen van mijn rustige energie tijdens gezichtsbehandelingen en massages. Het is mijn missie om elke klant een ontspannen ervaring te bieden die veel verder gaat dan uiterlijke schoonheid, ik neem mee in een reis van ontspanning en genot. Geen dag voelt als werk, onze beautybar voelt dan ook als mijn tweede huis waar ik van mijn hobby mijn werk mag maken. Bij ons is iedere klant uniek en staat persoonlijke aandacht op 1! Bij Better You Beautybar streven we ernaar jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en je echt een moment voor jezelf te gunnen, in ons drukke bestaan vergeten wij dat te vaak, jij bent belangrijk. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in onze salon!

Maxine

Samen met Larissa mag ik mij de trotse mede oprichter en eigenaar van deze beautybar noemen. Al 10 jaar lang mag ik vertellen dat het geen waar ik voor in de wieg ben gelegd, ook uitvoeren mag met ontzettend veel plezier.

Door mijn creativiteit en passie voor persoonlijke aandacht ben ik elke dag volledig in mijn habitat in onze salon. De perfectionist in mij wil dat iedereen perfect en met een groot gevoel van beleving de deur uitloopt. Ik kan volledig opgaan in een massage en zorg ervoor dat je echte aanraking ervaart, want dat gekietel zijn we niet van! Of ik een favoriete behandeling heb? Nee. De afwisseling van alle behandelingen die wij geven i.c.m. het ondernemen en de social media, maakt het pakket voor mij compleet. Hopelijk mag ik of één van mijn collega’s jou meenemen onze ultieme Better you belevenis, want dat verdien je!

Lieke

Mijn avontuur bij BetterYou Beautybar begon als stagiaire, en sinds juli 2022 maak ik deel uit van het geweldige team. Hiervoor heb ik bij verschillende bedrijven stage gelopen en gewerkt. Nu ben ik op mijn plek en sta ik klaar voor nieuwe uitdagingen, dat maakt het werk zo leuk. Je kunt bij mij terecht voor een ontspannende ervaring, ik kan je verblijden met een prachtige nieuwe set BIAB, maar de andere behandelingen doe ik hier ook met veel plezier! Boek een afspraak en laten we samen een moment van rust en schoonheid creëren. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te verwelkomen! Tot snel!

Yaëla

Sinds afgelopen nazomer 2023 ben ik eerste jaar student schoonheidsspecialiste. de opleiding volg ik in Amsterdam op het ROC. Vanaf november loop ik elke woensdag stage bij Better you beautybar en heb het onwijs naar mijn zin. Wat ik op school leer ben ik hier nu druk aan het oefenen en ik kijk mee hoe het in de praktijk gaat. Wat ik het leukste vind aan het vak schoonheidsspecialiste, is dat je klanten met een blij gevoel de deur uit laat gaan. Het leukste vind ik om met wenkbrauwen, wimpers en nagels bezig te zijn. Ik ben heel leergierig en sta altijd open om wat nieuws te leren. Verder ben ik erg perfectionistisch en ga altijd voor het beste resultaat!