• Telefoon: 0226-701396                 • E-mail: info@betteryoubeautybar.nl


Cryolipolyse vet bevriezen!

Cryolipolyse is dé droommethode wat betreft het verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de MedCos cryolipolyse behandeling wordt het vetweefsel blootgesteld aan gecontroleerde koeling, wat resulteert in apoptose ( geprogrammeerde celdood) van de vetcellen. De cellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd, waardoor er geleidelijk vetvermindering optreedt. Het wordt vaak toegepast voor het verkleinen van vetophopingen.

Wat is Cryolipolyse?

Deze techniek met koude therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen in een behandeling van slechts 1 uur! Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Tijdens de MedCos behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan.

Voor wie is Cryolipolyse schikt?

De MedCos cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De MedCos cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Voor overgewicht is dit echter niet de juiste behandeling.

Is Cryolipolyse wetenschappelijk vastgesteld?

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.
De basis van de Body-wizard vormt de wetenschappelijke technologie ‘cryolipolyse’. Dit cryolipolyseproces werd ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center of Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School.
Hun eerste onderzoeken, welke in november 2008 gepubliceerd zijn in het vaktijdschift Lasers in Surgery and Medicine, toonde aan dat onderhuidse vetcellen van nature gevoeliger zijn voor de effecten van kou en bevriezing dan ander omliggend weefsel.
Onderzoeken uitgevoerd door Harvard en door andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar
  • Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen
  • Afslanken waar u maar wilt
  • Het is effectief!

Welke delen kunnen wij behandelen:

  • Buik
  • Lovehandles
  • Kin
  • Binnen en buitenkant van de bovenbenen
  • Bovenarmen
Boek altijd eerst een intake, tijdens de intake kijken wij samen wat wij voor jou kunnen betekenen en hoeveel behandelingen daar voor nodig zijn!