• Telefoon: 0226-701396                 • E-mail: info@betteryoubeautybar.nl


20 min. | €20,00

Nagelreparatie met Gelacy

Heb je last van een nagel die beschadigd is door een ongeval of stoten? Of heb je een Mycose-/kalk-/schimmelnagel waar je moeilijk vanaf komt? Wij repareren deze graag!

Gelacy is een hypoallergeen product en is een kruising van gel en acryl, het is flexibel en sterk. Het heeft de voordelen van beide producten, maar dan zonder de nadelen. De groei van de natuurlijke nagel wordt keurig begeleid, uw teen is niet zo gevoelig en het ziet er verzorgd uit. Het is een techniek die perfect resultaat geeft. Deze reparatie kan zowel bij mannen als vrouwen ingezet worden.

Als u een mycosenagel/schimmelnagel/kalknagel heeft, kan het zieke gedeelte van de nagel zorgvuldig weggehaald worden en kan op de natuurlijke nagel een nieuwe nagel gebouwd worden. Dit om de voetjes er weer mooi uitzien in de open schoen, slipper, sandaal of gewoon voor de blote voeten lopers onder ons!

Mycosenagels zijn niet in één behandeling te verhelpen, iedere 6 tot 8 weken is een herhaal behandeling nodig. De gel is zuurstof doorlatend en hierdoor geschikt om de nagel te behandelen met een schimmeltinctuur en olie. Het is belangrijk de adviezen voor thuis op te volgen.

De behandeling voor thuis bestaat uit:

De nagel(s) 1x per dag te druppelen met de Mykored fort tinctuur en 1x per dag te druppelen met de Dadi Oil.