• Telefoon: 0226-701396                 • E-mail: info@betteryoubeautybar.nl


45 min. | €50

Deze behandeling wordt uitgevoerd door een gediplomeerde pedicurespecialist en is dé oplossing voor voeten met kwaaltjes.

Heb jij last van eelt, een verdikte nagel, een likdoorn of een ingroeiende teennagel en kunnen jouw hardwerkende voeten wel een oppeppertje gebruiken? Dan is deze behandeling echt wat voor jou.

De behandeling vindt plaats in een van onze ontspannende behandelstoelen en zal starten met een heerlijk warm voetbad. Hierna beginnen we met het opknappen van de nagel en nagelomgeving; nagels worden korter gemaakt, de nagelomgeving wordt met de pedicurefrees schoongemaakt, nagels worden gevijld en eventuele verdikte nagels worden afgevlakt. Dan pakken we de onderkant van de voeten aan door snijdbaar eelt weg te snijden (geheel pijnloos), eventuele likdoorn(s) te verwijderen en de gehele voetzool heerlijk zacht te frezen door onze pedicurefrees (met nat techniek). Een warme doek maakt de voeten schoon en we eindigen de behandeling ontspannend met het inmasseren van de voetencrème.

Deze behandeling kun je uitbreiden naar een luxury pedicure. Hierbij wordt na het uitvoeren van de pedicure behandeling de voeten heerlijk gescrubd en zullen we een voetmasker uitgebreid inmasseren. Pure verwennerij!

Wil je ook een gezellig kleurtje op de teennagels? Dan kun je uiteraard een supplement gelnagellak aan deze behandeling toevoegen.