• Telefoon: 0226-701396                 • E-mail: info@betteryoubeautybar.nl


60 min. | €65

Deze behandeling word uitgevoerd door een gediplomeerde pedicurespecialist en is dé oplossing voor voeten met kwaaltjes.

Heb jij last van eelt, een verdikte nagel, een likdoorn of een ingroeiende teennagel en kunnen jou hardwerkende voeten wel een oppeppertje en extra ontspanning gebruiken? Dan is deze behandeling echt wat voor jou.

De behandeling vind plaats in een van onze ontspannende behandelstoelen en zal starten met een heerlijk warm voetbad. Hierna beginnen we met het opknappen van de nagel en nagelomgeving; nagels worden korter gemaakt, de nagelomgeving word met de pedicure frees schoongemaakt, nagels worden geveild en eventuele verdikte nagels worden afgevlakt. Dan pakken we de onderkant van de voeten aan door snijdbaar eelt weg te snijden (geheel pijnloos), eventuele likdoorn(s) te verwijderen en de gehele voetzool heerlijk zacht te frezen door onze pedicure frees (met nat techniek). Een warme doek maakt de voeten schoon en we gaan beginnen met het luxe gedeelte; de voeten worden nóg zachter gescrubd en aansluitend verwend met een voetmasker die uitgebreid in gemasseerd word en sluiten af met een verzorgende voetencrème, pure verwennerij!

Wil je ook een gezellig kleurtje op de teennagels? Dan kun je uiteraard een supplement gel polish aan deze behandeling toevoegen.