• Telefoon: 0226-701396                 • E-mail: info@betteryoubeautybar.nl


Last van pigmentatie, couperose, overmatig haargroei, littekens, kalknagels etc.? Eens in de 6 weken komt Sherilyn van Cosmetique Total bij ons in de salon om jou te helpen met deze vervelende problemen. Benieuwd welke behandelingen ze precies allemaal doet? Neem een kijkje op de website.
Of boek een gratis intake gesprek en Sherilyn kijkt wat jij het beste nodig heb!

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige paramedische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering.

Naast onze 26 eigen klinieken in heel Nederland, werken onze huidtherapeuten ook ambulant op meer dan 200 gastlocaties. Iedereen kan dus profiteren van onze behandelingen bij hem of haar in de buurt!

Even voorstellen..

Mijn naam is Sherilyn en ik werk voor Cosmetique Totale als Huidtherapeut. Voor ik met de opleiding huidtherapie ben gestart, heb ik enkele jaren gewerkt als allround schoonheidsspecialiste. Ik wilde graag mijn liefde voor de huid verder ontwikkelen en heb mij in 4 jaar HBO studie mogen specialiseren in diverse behandelingen gericht op de huid. Zo kunt u bij mij terecht voor pigmentbehandelingen, couperose behandelingen, laser ontharen (voor dames én heren), het verwijderen van huid oneffenheden maar ook voor schimmelnagels, littekens en algehele huidverbetering. Tijdens de behandelingen doe ik er alles aan om u tevreden de deur uit te laten gaan. Bent u benieuwd of ik iets kan betekenen voor uw huid? Boek een gratis en vrijblijvend consult bij mij in, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Veel behandelingen die ik uitvoer kunnen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Een verwijzing van uw dermatoloog of behandelend arts heeft u in de meeste gevallen niet nodig!
U bent bij mij in goede handen want ik ben een afgestudeerd medisch specialist, lid van de branchevereniging en kwaliteit geregistreerd.

Interesse?

Wil je graag meer weten over de behandelingsmogelijkheden? Of wil je een afspraak maken voor een huidtherapie behandeling? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan.

Plan mijn intake